Ingrediente:
- INGREDIENTE:
- · Ananas 2 buc
- · Orez 0.200 kg
- · Sunca presata 0.100 kg
- · Ardei gras rosu 1 buc
- · Ardei gras verde 1 buc
- · Migdale 0.050 kg
- · Coriandru 0.030 kg
- · Ghimbir 0.010 kg
- · Usturoi 0.002 kg
- · Ulei de porumb 0.030 kg
- · Piper alb 0.001 kg
- · Sare 0.050 kg
- · Supa de pui (din cub ) 0.400 kg Mod de preparare
MOD DE PREPARARE: · Orezul se allege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui · Se taie ananasul in doua si se scobeste iar fructul rezultat se taie cuburi · Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul,ghimbirul praspat taiat felii · Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii · Amestecam bine toate ingredientele si le condimentam cu coriandru,piper alb dupa care lasam sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.