Aloie vera natural pentru sanatatea ta

Aperitiv de vinete si gogosari

Vinete si gogosari
Durata
2 h
Ingredinte:
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare
Mod de preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte
 pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute

 
 
 
eXTReMe Tracker